Örnsköldsviks kommun - Bildningsförvaltningen

Inom bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

http://inspiration.ornskoldsvik.se

Lärare i matematik i kombi med annat ämne             BF:2017:235
till språkintroduktion
 vid Örnsköldsviks gymnasium

Örnsköldsviks gymnasium söker en lärare i matematik i kombination med andra ämnen till introduktionsprogrammet. Vi är ett gymnasium med två skolbyggnader, Parkskolan och Nolaskolan och har sammanlagt drygt 1805 elever fördelade på 5 högskoleförberedande program, 10 yrkesprogram, individuella program, språkintroduktion och gymnasiesärskola.

Nu söker vi dig som vill arbeta nära eleverna, som är flexibel i ditt arbetssätt och är lösningsinriktad. Lärarlegitimation är ett krav och legitimation för både grund-  och gymnasieskolan är meriterande. Meriterande är om du har arbetat med undervisning  av nyanlända elever.

I arbetuppgifterna ingår även mentorskap för ett antal elever. I det ingår ett stort ansvar för att följa upp och stödja dina mentorselever, att aktivt delta i elevhälsoarbete samt att ha kontakt med vårdnadshavare eller motsvarande.

Du kommer till en gymnasieskola med goda studie- och trivselresultat som är förstahandsvalet för merparten av kommunens gymnasieungdomar. Örnsköldsviks Gymnasium är av Umeå universitet utsett till övningsskola. VFU-studenter är ett regelbundet inslag i skolan.

Läs mer om skolan www.ornskoldsviksgymnasium.se

Tillträde

Tjänsten är på heltid och är ett vikariat under vt-18 men lärare med legitimation erbjuds anställning tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysning
Rektor Linn Fredrikson, tfn 073-088 97 47.

Lärarförbundet Johanna Holmström, tfn 070-190 90 25

Lärarnas Riksförbund Åsa Elfving, tfn 070-584 84 16

Ansökan
Du söker tjänsten via www.ornskoldsvik.se.

Vi ser gärna att du bifogar meritförteckning, personligt brev och eventuellt examensbevis med din ansökan.

Sista ansökningsdatum är den 2017-12-03

Välkommen med din ansökan!